Om Massive Frokostordning – en del af Meyers

Variation, velsmag og lokale råvarer

Massive med ejer Bo Sand Hersoug i spidsen har i mere end 17 år produceret og leveret frokost af høj kvalitet fra køkkenet i Hvidovre.

I 2019 slog Bo pjalterne sammen med Meyers for i fællesskab at fortsætte rejsen om at levere velsmagende frokostoplevelser til medarbejdere og kolleger i Storkøbenhavn.

Det er drømmen om et levende, dogmefrit køkken med højt til loftet, der udleves hos Massive, og menuen er aldrig mere fastsat, end at dugfriske asparges eller fiskemandens nyfangede torsk kan overtrumfe en planlagt menu.

I samarbejde med køkkenchefen bliver ugens frokost planlagt i tæt sammenspil med de råvarer, der er i sæson netop nu. Genkendelighed, begejstring og et ukueligt fokus på velsmag er nøgleordene hos Massive, og med en tæt relation til lokale leverandører, slagtere, fiskemænd og grøntsagsavlere, er køkkenet altid sikret en frisk forsyning af de råvarer, der er allerbedst lige nu.

Sprøde salater spiller op af mørt kød sammen med saftig dyppelse, grønne anretninger og nybagt brød, ligesom udvalget også tæller portionspakket frokost, der nemt kan spises på kontorstolen eller tages med ud i solen.      
 

Velkendte livretter og dufte fra verdenskøkkenet

Med en frokost fra Massive kan I se frem til favoritter fra den danske madtradition såvel som spændende delikatesser fra verdenskøkkenet. Det er derfor ikke sjældent, at grydestegt kylling og agurkesalat den næste dag afløses af krydret butter chicken, frisk raita og mangochutntey. 

Med en kokkestab, der tæller nationaliteter fra hele kloden, bærer den daglige frokostmenu altid præg af dufte, smagsnuancer og tilberedningsmetoder fra kokkenes hjemegn. De frie tøjler i køkkenet inviterer kokkene til selv at byde ind med retter fra deres barndomskøkken, og det giver maden både autenticitet og afsindig velsmag.

Med en frokost fra Massive er to dage sjældent ens og variation, velsmag og lokale råvarer er fundamentet for den daglig frokostoplevelse. Menuen er altid skræddersyet, så den tilgodeser alle på kontoret og sikrer, at den daglige frokostpause bliver et højdepunkt for dem, der foretrækker klassiske livretter såvel som dem, der har grønnere spisevaner. 


Kontakt os

Massive Catering – en del af Meyers

Telefon: 50 89 62 62/39 18 69 00
Email: frokost@meyers.dk
Adresse: Jernholmen 49, 2650 Hvidovre

Læs også mere på Meyers.dk

allergener