9. september 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Italiensk Marsala kylling gryde lavet med semi tørrede tomater ricotta svampe oregano timian (indeholder laktose)

Rispasta med frisk basilikum

Gule cherry tomater med parmesan og aubergine spinat rosmarin

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Azuki bønner med champignon , rødløg, cherry tomat i kokosmælk tomat sovs Og purløg på toppen

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Italiensk Marsala kylling gryde lavet med semi tørrede tomater ricotta svampe oregano timian (indeholder laktose)

Rispasta med frisk basilikum

2 slags melon med figner lolla rosam ristet mandler frisk mynte

Blomkål med grønkål azuki bønner hvid quinua persille senneps dressing

Peber ristet med oliven olie rød mizuna chia frø

Husets grønne indslag med agurk concasse samt oliven med sten

Dagens friskbagte øko. Brød med durum

Vegetar/vegan:
Azuki bønner med champignon , rødløg, cherry tomat i kokosmælk tomat sovs Og purløg på toppen

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu