9. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spinat Bacon deller lavet på mager svinekød løg salt peber (indeholder gluten)2 stk pr. person)

Perle cous cous salat med radiser forårsløg peber vendt med krydderurte dressing

Dampet broccoli med feta valnødder ananas kirsebær toppet med cherry tomater syltede rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer : kikærter, kidney bønner, tomat, gulerødder, kartoffel , løg, hvidløg
Med semidry tomat dressing og purløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Spinat Bacon deller lavet på mager svinekød løg salt peber (indeholder gluten)2 stk pr. person)

Perle cous cous salat med radiser forårsløg peber vendt med krydderurte dressing

Marineret Rød spidskål med æbler ristet solsikke kerner frisk mynte

Lime Bagt butternut squash med spinat samt persille

Dampet broccoli med feta valnødder ananas kirsebær

Husets grønne indslag med syltede rødløg og cherry tomater

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og surdej

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer : kikærter, kidney bønner, tomat, gulerødder, kartoffel , løg, hvidløg
Med semidry tomat dressing og purløg

Rediger menu