9. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Drumsticks kylling (2 stk per person) marineret med marinade af yougurt, friske urter, ingefær og hvidløg. Paneret med pango (glutenfri)

Kartoffelsalat i dressing med rød karry vendt med løg, capers og purløg

Bønnesalat med kitney, hvide og edame bønner. Vendt med peberfrugt, rucola og cashewnøder

Blåbær/kokos kage med hvid chokolade. Allergener æg, gluten, laktose (smør), mælkepulver, mælk

Øko. Ølands boller med nødder

Vegetar/vegan:

Fyldte peberfrugter med kikærter, champignon, løg, tomat, ærter, chipolte og purløg


Denne menu er til jer der får buffet 

Drumsticks kylling (2 stk per person) marineret med marinade af yougurt, friske urter, ingefær og hvidløg. Paneret med pango (glutenfri)

Kartoffelsalat i dressing med rød karry vendt med løg, capers og purløg

Salat med vand/galia melon vendt med hvidkål og garneret med solsikkekerner og frisk mynte

Agurker med kinaradiser og hjertesalat. Maskeret med tamarid dressing og garneret med sesamfrø

Grillede gulerødder på lolla rosa salat. Pyntet med cashewnødder

Husets grønne indslag med tomater og mangetout ærter

Blåbær/kokos kage med hvid chokolade. Allergener æg, gluten, laktose (smør), mælkepulver, mælk

Øko. Durum brød med nødder

Vegetar/vegan:

Fyldte peberfrugter med kikærter, champignon, løg, tomat, ærter, chipolte og purløg

 

Rediger menu