9. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Laksefilet i lækker pernod/urte sauce lavet med fløde , løg og purløg (laktose). Toppet med purløg

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med krydderurteolie

Miksede salater vendt med bagte gulerødder, hakket grønkål og radiser. Anrettet med fletsalat og toppet med pinjekerner (nødder)

Ugens Kage: Hindbærmousse (Laktose, æggeblommer, fløde)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Burrito lavet med spinattortillas, kidney bønner, løg, rødkål, hvidløg med chilidressing på toppen (gluten)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt laksefilet i lækker pernod/urte sauce lavet med fløde , løg og purløg (laktose). Toppet med purløg

Hertil serveres:

Små stegte kartofler med krydderurteolie

Salat med bagte gulerødder, rødbeder og hakket grønkål. Anrettet med feltsalat og babyspinat og toppet med pinjekerner (nødder)

Kyllingesalat med rødløg, kinakål og mini romaine salat. Toppet med frisk persille

Husets grønne indslag med sherrytomater

Ugens Kage: Hindbærmousse (Laktose, æggeblommer, fløde)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Burrito lavet med spinattortillas, kidney bønner, løg, rødkål, hvidløg med chilidressing på toppen (gluten)

 

 

Rediger menu