7. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

POLLO AL JEREZ:
Marineret kylling ,champignon, gulerødder, løg, hvidløg, tomat, rødvin ,jerez, bacon, timian , rosmarin

Risoni med Krydderurte dressing toppet med purløg

Bønnesalat med sorte og hvide bønner cherry tomater peber ærter honning/sennep persille frisk mozzarella

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: veggi al jerez; indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon , kikærter, timian, rosmarin , tomat, jerez, feta og sukker snaps på toppen

Vegan: vegan al jerez indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon, kikærter, timian, rosmarin , tomat , jerez, sukker snaps på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

POLLO AL JEREZ:
Marineret kylling ,champignon, gulerødder, løg, hvidløg, tomat, rødvin ,jerez, bacon, timian , rosmarin

Risoni med Krydderurte dressing toppet med purløg

Bønnesalat med sorte og hvide bønner cherry tomater peber ærter honning/sennep persille

Agurk og hjertesalat med frisk mozzarella radiser sorte oliven

Lime bagt knoldseller med feldsalat blød timian toppet med syltede solbær

Husets grønne indslag med dampet simonekål

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar: veggi al jerez; indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon , kikærter, timian, rosmarin , tomat, jerez, feta og sukker snaps på toppen

Vegan: vegan al jerez indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon, kikærter, timian, rosmarin , tomat , jerez, sukker snaps på toppen

Rediger menu