7. oktober 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
POLLO AL JEREZ:
Marineret kylling ,champignon, gulerødder, løg, hvidløg, tomat, rødvin ,jerez, bacon, timian , rosmarin
Risoni med Krydderurte dressing toppet med purløg
Bønnesalat med sorte og hvide bønner cherry tomater peber ærter honning/sennep persille frisk mozzarella
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar: veggi al jerez; indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon , kikærter, timian, rosmarin , tomat, jerez, feta og sukker snaps på toppen
Vegan: vegan al jerez indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon, kikærter, timian, rosmarin , tomat , jerez, sukker snaps på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
POLLO AL JEREZ:
Marineret kylling ,champignon, gulerødder, løg, hvidløg, tomat, rødvin ,jerez, bacon, timian , rosmarin
Risoni med Krydderurte dressing toppet med purløg
Bønnesalat med sorte og hvide bønner cherry tomater peber ærter honning/sennep persille
Agurk og hjertesalat med frisk mozzarella radiser sorte oliven
Lime bagt knoldseller med feldsalat blød timian toppet med syltede solbær
Husets grønne indslag med dampet simonekål
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
Vegetar/vegan:
Vegetar: veggi al jerez; indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon , kikærter, timian, rosmarin , tomat, jerez, feta og sukker snaps på toppen
Vegan: vegan al jerez indeholder gulerødder , løg, hvidløg, champignon, kikærter, timian, rosmarin , tomat , jerez, sukker snaps på toppen
Rediger menu