7. juli 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Torske fiskedeller med løg hvidløg urter stegt i rasp olie (3 stk. pr. person) indeholder laktose

Kartoffelbåde med hjemmelavet remoulade

Rød spidskål med quinoa mandler æbler karse lime/blåbær dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar deller : majs, linser, polenta, løg, hvidløg , dild med sennep dressing og purløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Torske fiskedeller med løg hvidløg urter stegt i rasp olie (2 stk. pr. person) indeholder laktose

Kartoffelbåde med hjemmelavet remoulade

Rød spidskål med quinoa mandler æbler karse lime/blåbær dressing

Kyllingesalat med peber grønkål knoldselleri porre basilikum rød skovsyre olie eddike dressing

Bagt citron gulerødder med ahornsirup feldsalat

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar deller : majs, linser, polenta, løg, hvidløg , dild med sennep dressing og purløg på toppen

Rediger menu