7. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fennikel citron stegt svinefilet i let sauce lavet med jus fra kødet

Risoni med krydderurte olie

Dampet Broccoli med lime/mango dressing ristet salt mandler toppet med semi tørrede tomater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer : linser, søde kartofler , løg, ærter, rødbeder med grillet fennikel på toppen :

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Fennikel citron stegt svinefilet i let sauce lavet med jus fra kødet

Risoni med krydderurte olie

Dampet Broccoli med lime/mango dressing ristet salt mandler toppet med peberfrugter i tern

Hvedekerner med spinat savoykål og grønkål blå druer estragon dressing

Citron bagte squash med oliven olie frisk kørvel feldsalat

Husets grønne indslag med kalamata oliven med sten

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer : linser, søde kartofler , løg, ærter, rødbeder med grillet fennikel på toppen

Rediger menu