6. oktober 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Nepalesisk spinat gryde med yoghurt løg ingefær karry mager okseinderlår forårsløg samt koriander

Ris med ristet jordnødder

Kikærtesalat med grønkål og cherry tomater tamarin dressing toppet med kartofler og mynte samt rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: tomatsauce med rodfrugter ost løg ingefær ærter
Vegan: tomatsauce med rodfrugter tofu løg ingefær ærter

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Nepalesisk spinat gryde med yoghurt løg ingefær karry mager okseinderlår forårsløg samt koriander

Ris med ristet jordnødder

Kikærtesalat med grønkål og cherry tomater tamarin dressing

Raita med yoghurt løg kartofler mynte spidskål

Bagte svampe med spinat peber sesam frisk basilikum

Husets grønne indslag vandmelon og honningmelon

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar: tomatsauce med rodfrugter ost løg ingefær ærter
Vegan: tomatsauce med rodfrugter tofu løg ingefær ærter

Rediger menu