5. maj 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Forloren hare lavet på mager svinekød og bacon løg urter samt sauce på jus fra kødet og ribsgele 2 skiver pr. person (indeholder gluten og laktose)

Kartoffeltern med persille

Rød spidskål med æbler ristet solsikke kerner spinat vendt med æble balsamico dressing toppet med karse

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar lasagne : soya kød, aubergine, løg, champignon , hvidløg, tomat, rosmarin, oregano , basilikum og mozzarella

Vegan lasagne: soya kød, løg, aubergine , champignon , hvidløg, tomat, rosmarin, oregano , basilikum og vegan ost

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Forloren hare lavet på mager svinekød og bacon løg urter samt sauce på jus fra kødet og ribsgele 2 skiver pr. person (indeholder gluten og laktose)

Kartoffeltern med persille

Rød spidskål med æbler ristet solsikke kerner spinat vendt med æble balsamico dressing toppet med karse

Citron bagt squash med mizuna og persille

Cherry tomater med feta basilikum syltede rødløg

Husets grønne indslag med agurk og oliven

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar lasagne : soya kød, aubergine, løg, champignon , hvidløg, tomat, rosmarin, oregano , basilikum og mozzarella

Vegan lasagne: soya kød, løg, aubergine , champignon , hvidløg, tomat, rosmarin, oregano , basilikum og vegan ost

Rediger menu