6. januar 2022

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Paprikagryde med lækker mørt oksekød i tern, svampe og fløde. Toppet med crispy bacon og frisk persille (laktose)

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos med mælk, fløde, krydderier og smør (laktose)

Miksede salater vendt med tomater, agurker, rødløg og feta. Anrettet med hjertesalat, blommer og frisk persille og lækker citrus dressing

Ugens kage: Drømmekage (æg, laktose, spor af nødder, gluten)

Øko. Ølands gulerods boller lavet surdej (gluten)

Vegetar/Vegansk: Vegetar/vegansk gryde med svampe, tomater, auberginer, linser og fløde. Toppet med purløg og serveret med luftig kartoffelmos (laktose), kartoffelmos med vegansk fløde

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Paprikagryde med lækker mørt oksekød i tern, svampe og fløde. Toppet med crispy bacon og frisk persille (laktose)

Hertil serveres:

Lækker luftig kartoffelmos med mælk, fløde, krydderier og smør (laktose)

Miksede salater vendt med tomater, agurker, rødløg og feta. Anrettet med hjertesalat, blommer og frisk persille og lækker citrus dressing

Salat af perlebyg, squash, peberfrugter, hakket grønkål og tyttebær. Anrettet på rucola og maskeret med sennep/estragon dressing

Ugens kage: Drømmekage (æg, laktose, spor af nødder, gluten)

Huset grønne indslag med honningmelon og blommer

Øko. Ølands gulerods brød lavet med surdej (gluten)

Vegetar/Vegansk: Vegetar/vegansk gryde med svampe, tomater, auberginer, linser og fløde. Toppet med purløg og serveret med luftig kartoffelmos (laktose), kartoffelmos med vegansk fløde

 

 

Rediger menu