4. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

boeuf bourguignon lavet med mager okseinderlår og løg rodfrugter perleløg rødvin timian rosmarin (indeholder gluten )

Kartoffelmos med salt peber mælk

Honning/balsamico bagte svampe med parmesan peberfrugter frisk spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
bourguignon : hvidbønner, champignon , gulerødder, perle løg , rødløg, tomat , rødvin , bouquet garni , grillet fennikel på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

boeuf bourguignon lavet med mager okseinderlår og løg rodfrugter perleløg rødvin timian rosmarin (indeholder gluten )

Kartoffelmos med salt peber mælk

Honning/balsamico bagte svampe med parmesan frisk spinat cherry tomater

Quinua med blomkål azuki bønner grønkål persille dijon/hvidvins eddike dressing

Melonsalat med dekan nødder ærtesalat ananas kirsebær frisk mynte

Husets grønne indslag med lime marineret rødkål og sugar snaps

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

bourguignon : hvidbønner, champignon , gulerødder, perle løg , rødløg, tomat , rødvin , bouquet garni , grillet fennikel på toppen

Rediger menu