5. marts 2020

Dagens menu

Frikadeller lavet på magert svinekød med rodfrugter, bacon samt krydderurter. Anrettet med nedkogt tomatsauce og toppet med friskhakket persille

Kold kartoffelsalat med cremet dressing lavet med mayo og græsk yougurt. Vendt med kapers og toppet med purløg

Rå marineret rødkål med balsamico og limejuice. Vendt med friske appelsiner, æbler og rosiner. Pyntet med frisk mynte og ristede mandler

Bagt knoldselleri med æbleeddike, anrettet med mizuna og garneret med karse og blå birkes

Bønne salat lavet med kidney og sorte bønner vendt med squash, savoykål og napolitan. Maskeret med citron dressing

Husets grønne salat med bagte champignon

Ugens kage: Chokoladetærter.

Allergener: æg, laktose (fløde, smør), gluten, mandel, soya (mørk chokolade)     Til jer der får kage torsdag

Dagens friskbagte økologiske focaccia brød med frisk rosmarin og flagesalt

Rediger menu