5. marts 2020
Dagens menu
Frikadeller lavet på magert svinekød med rodfrugter, bacon samt krydderurter. Anrettet med nedkogt tomatsauce og toppet med friskhakket persille
Kold kartoffelsalat med cremet dressing lavet med mayo og græsk yougurt. Vendt med kapers og toppet med purløg
Rå marineret rødkål med balsamico og limejuice. Vendt med friske appelsiner, æbler og rosiner. Pyntet med frisk mynte og ristede mandler
Bagt knoldselleri med æbleeddike, anrettet med mizuna og garneret med karse og blå birkes
Bønne salat lavet med kidney og sorte bønner vendt med squash, savoykål og napolitan. Maskeret med citron dressing
Husets grønne salat med bagte champignon
Ugens kage: Chokoladetærter.
Allergener: æg, laktose (fløde, smør), gluten, mandel, soya (mørk chokolade) Til jer der får kage torsdag
Dagens friskbagte økologiske focaccia brød med frisk rosmarin og flagesalt
Rediger menu