5. august 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Shish Kebab lavet af magert kalvekød rørt med urter, løg, hvidløg masser af krydderier (indeholder gluten). Toppet med grillet pimenter og rødløg

Cous cous salat med sherry tomater, frisk persille og rødløg vendt i lækker citron dressing lavet med sennep, rødvinseddike og krydderier

Lækre grønne salater vendt med sprød fintnittet rødkål, granatæbler, løg og frisk persille. Maskeret let med limejuice dressing

Ugens kage: Stikkelsbærsnitte (Allergener: æg, gluten, laktose, smør og mandler)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Vegetar: Indbagt pie med flødeost, ærter, porre, spinat og sesamfrø på toppen (gluten)

Vegan: Indbagt pie med vegansk ost, ærter, porre, spinat og sesamfrø på toppen (gluten)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Shish Kebab lavet af magert kalvekød rørt med urter, løg, hvidløg masser af krydderier (indeholder gluten). Toppet med grillet pimenter og rødløg

Cous cous salat med sherry tomater, frisk persille og rødløg vendt i lækker citron dressing lavet med sennep, rødvinseddike og krydderier

Lækker grønne salater vendt med sprød fintnittet rødkål, granatæbler og toppet med hvide sesamfrø. Maskeret let med limejuice dressing

Hjertesalat vendt med friske agurker, miksede grønne sager, fetaost, løg og frisk persille

Husets grønne salat med dampet broccoli

Ugens kage: Stikkelsbærsnitte (Allergener: æg, gluten, laktose, smør og mandler)

Dagens hjemmebagte øko. focaccia med frisk rosmarin, olivenolie og flagesalt

Vegetar: Indbagt pie med flødeost, ærter, porre, spinat og sesamfrø på toppen (gluten)

Vegan: Indbagt pie med vegansk ost, ærter, porre, spinat og sesamfrø på toppen (gluten)

 

Rediger menu