4. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Lasagne Bolognese lavet med magert oksekød, løg, porre, tomater, nedkogt tomatsky og lækker bechamel (gluten/laktose)

Hertil serveres:

Miksede salater med agurker, sherry tomater, kikærter, grønne bønner og rødløg. I lækker marinade af hvidløg, oliven olie og limejuice)

Ugens kage: Mørk chokolade mousse (allergener laktose, soya, lecithin)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Tortellini fyldte med ricotta og spinat , vendt med urteolie, mozzarella , peberfrugt, ærter og løg

Vegan: Veganske pølser med peberfrugt og løg vendt med urteolie og vegetardeller

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Lasagne Bolognese lavet med magert oksekød, løg, porre, tomater, nedkogt tomatsky og lækker bechamel (gluten/laktose)

Hertil serveres:

Salat med karrybagt blomkål anrettet med rucola og toppet med stegte strimler af søde kartofler

Fintsnittet spidskål vendt med revet gulerødder og tern af ananas. Maskeret med ananas juice og toppet med purløg

Salat med kartofler, sprøde salater, squash fintsnittet, krydderurteolie semidried tomater

Huset grønne indslag med agurker og kalamata oliven

Ugens kage:Mørk chokolade mousse (allergener laktose, soya, lecithin)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Tortellini fyldte med ricotta og spinat , vendt med urte olie, mozzarella , peberfrugt, ærter og løg

Vegan: Veganske pølser med peberfrugt og løg vendt med urte olie og vegetardeller

Rediger menu