3. marts 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegte Tigerrejer i cremet Tom yum sauce
Pak choy, champignon , springløg, peberfrugt, mangetout, squash, kokosmælk , chili , galanga , sesam frø på toppen

Lune nudler med broccoli og zukini rødløg vendt med hoisin dressing

Rød spidskål med æbler mynte lime dressing toppet med jordnødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi Tom yum : pak choy, champignon , springløg, peberfrugt, mangetout, squash, kokosmælk , tofu , chili , galanga , sesam frø på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Stegte Tigerrejer i cremet Tom yum sauce
Pak choy, champignon , springløg, peberfrugt, mangetout, squash, kokosmælk , chili , galanga , sesam frø på toppen

Lune nudler med broccoli og zukini rødløg vendt med hoisin dressing

Rød spidskål med æbler mynte lime dressing

Larb gai kylling salat med lime hjertesalat rødløg fish sauce tomat agurk

Bagte aubergine og søde kartofler med Lola Bondi samt kokosflager

Husets grønne indslag med citron marineret blomkål

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Veggi Tom yum : pak choy, champignon , springløg, peberfrugt, mangetout, squash, kokosmælk , tofu , chili , galanga , sesam frø på toppen

Rediger menu