3. februar 2021
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kalkundeller lavet med løg peber forårsløg masser af krydderier maskeret med tomatsauce og grillet peber (indeholder gluten)
5 stk. pr. person
Perle cous cous med med rødløg squash persille dressing på basilikum citron salt peber
Quinua med blomkål grønkål Æble/senneps dressing mandler persille
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggi bøffer med tomat karry sauce ; Linser, , kikærter, løg, gulerødder , peberfrugt , hvidløg
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kalkundeller lavet med løg peber forårsløg masser af krydderier maskeret med tomatsauce og grillet peber (indeholder gluten)
5 stk. pr. person
Perle cous cous med med rødløg squash persille dressing på basilikum citron salt peber
Quinua med blomkål grønkål Æble/senneps dressing mandler persille
Hvedekerner med grape estragon spidskål frisk spinat
Citron bagt butternut squash med græskarkerner mizuna
Husets grønne indslag med ananas og granatæbler
Dagens friskbagte øko. Brød på surdej og durum
Vegetar/vegan:
Veggi bøffer med tomat karry sauce ; Linser, , kikærter, løg, gulerødder , peberfrugt , hvidløg
Rediger menu