3. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalkundeller lavet med løg peber forårsløg masser af krydderier maskeret med tomatsauce og grillet peber (indeholder gluten)
5 stk. pr. person

Perle cous cous med med rødløg squash persille dressing på basilikum citron salt peber

Quinua med blomkål grønkål Æble/senneps dressing mandler persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer med tomat karry sauce ; Linser, , kikærter, løg, gulerødder , peberfrugt , hvidløg

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kalkundeller lavet med løg peber forårsløg masser af krydderier maskeret med tomatsauce og grillet peber (indeholder gluten)
5 stk. pr. person

Perle cous cous med med rødløg squash persille dressing på basilikum citron salt peber

Quinua med blomkål grønkål Æble/senneps dressing mandler persille

Hvedekerner med grape estragon spidskål frisk spinat

Citron bagt butternut squash med græskarkerner mizuna

Husets grønne indslag med ananas og granatæbler

Dagens friskbagte øko. Brød på surdej og durum

Vegetar/vegan:

Veggi bøffer med tomat karry sauce ; Linser, , kikærter, løg, gulerødder , peberfrugt , hvidløg

Rediger menu