29. oktober 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Svampelasagne lavet med parmaskinke, bacon, spinat, rosmarin, fløde, frisk urter, løg og hvidløg (Allergener gluten/laktose)
Salat med broccoli, romanesco, pecan nødder, blåbær og mixed salat. Maskeret med hindbær/eddike dressing
Kransekagestykke med nougat (Allergener: æg, mandel, hasselnød)
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Vegetar lasagne med champignons, løg, peberfrugt, aubergine, tomat, fløde, cheddar på toppen
Vegan lasagne med champignon ,løg, peberfrugt, aubergine, tomat, vegansk fløde, vegansk ost på toppen
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Svampelasagne lavet med parmaskinke, bacon, spinat, rosmarin, fløde, frisk urter, løg og hvidløg
Dagens friskbagte focacciabrød med rosmarin og oliven olie
Vegetar/vegan:
Vegetar lasagne med champignons, løg, peberfrugt, aubergine, tomat, fløde, cheddar på toppen
Vegan lasagne med champignon ,løg, peberfrugt, aubergine, tomat, vegansk fløde, vegansk ost på toppen
Rediger menu