29. oktober 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Svampelasagne lavet med parmaskinke, bacon, spinat, rosmarin,  fløde, frisk urter, løg og hvidløg (Allergener gluten/laktose)

Salat med broccoli, romanesco, pecan nødder, blåbær og mixed salat. Maskeret med hindbær/eddike dressing

Kransekagestykke med nougat (Allergener: æg, mandel, hasselnød)

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar lasagne med champignons, løg, peberfrugt, aubergine, tomat, fløde, cheddar på toppen

Vegan lasagne med champignon ,løg, peberfrugt, aubergine, tomat, vegansk fløde, vegansk ost på toppen

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Svampelasagne lavet med parmaskinke, bacon, spinat, rosmarin,  fløde, frisk urter, løg og hvidløg

Salat med broccoli, romanesco, pecan nødder, blåbær og napolitan. Maskeret med hindbær/eddike dressing
Grillet peber frugt vendt med rød mizuna, frisk estrogon og græskarkerner
Cherry tomater og lima bønner, rødløg, ristede rosenkål vendt i sennep dressingog toppet med frisk  persille
Husets grønne indslag med let stegte svampe
Kransekagestykke med nougat (Allergener: æg, mandel, hasselnød)

Dagens friskbagte focacciabrød med rosmarin og oliven olie

Vegetar/vegan:

Vegetar lasagne med champignons, løg, peberfrugt, aubergine, tomat, fløde, cheddar på toppen

Vegan lasagne med champignon ,løg, peberfrugt, aubergine, tomat, vegansk fløde, vegansk ost på toppen

Rediger menu