28. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Fyldte kyllingebryst med bacon og soltørrede tomater chunky basilikums olie

Perle cous cous med squash rødløg peber grønkål vendt med olie eddike dressing med hvidløg toppet med tranebær

Tomat salat med agurk concasse og avokado feta citron dressing spinat frisk basilikum

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar:Fyldte peberfrugt med quinoa, feta , søde kartofler , rødløg , basilikum

Vegan:fyldte peberfrugt med quinoa, søde, kartofler ,rødløg, basilikum , vegan ost

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Fyldte kyllingebryst med bacon og soltørrede tomater chunky basilikums olie

Perle cous cous med squash rødløg peber grønkål vendt med olie eddike dressing med hvidløg toppet med tranebær

Agurk concasse og avokado radiser citron dressing spinat frisk basilikum

Blomkål og grønne linser gulerødder rød mizuna bred bladet persille olie eddike dressing toppet med granatæbler

Vandmelon salat med mandler mynte frisk feldsalat

Husets grønne indslag med cherry tomater og oliven

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar:Fyldte peberfrugt med quinoa, feta , søde kartofler , rødløg , basilikum

Vegan:fyldte peberfrugt med quinoa, søde, kartofler ,rødløg, basilikum , vegan ost

Rediger menu