28. januar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tom yum ret lavet med plukket mørt andekød og masser af champignon, peberfrugt og springløg i cremet kokosmælk smagt til med citrongræs, limeblade og tom yum pasta

Dampet basmati ris toppet med sesamfrø

Salat med broccoli, soltørrede tomater, feta i tern, mixed salat og kakifrugt på toppen

Ugens kage: Gulerodsmuffin med cremet cheese topping (Allergener: æg, laktose, smør, flødeost, gluten, valnødder)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegansk tom yum lavet på kokos mælk, gulerødder, mange tout, peberfrugt, champignon, tofu, citron saft , chili , citron græs og springløg

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Tom yum ret lavet med plukket mørt andekød og masser af champignon, peberfrugt og springløg i cremet kokosmælk smagt til med citrongræs, limeblade og tom yum pasta

Dampet basmati ris toppet med sesamfrø

Salat med broccoli, soltørrede tomater, feta i tern, mixed salat og kakifrugt på toppen

Grillede squash og søde kartofler vendt med frisk persille og anrettet på rucola

Husets grønne indslag med rå marineret blomkål og frisk kørvel på toppen

Ugens kage: Gulerodsmuffin med cremet cheese topping (Allergener: æg, laktose, smør, flødeost, gluten, valnødder)

Dagens friskbagte økologiske focaccia brød med rosmarin og flagesalat

Vegetar/Vegansk tom yum lavet på kokos mælk, gulerødder, mange tout, peberfrugt, champignon, tofu, citron saft , chili , citron græs og springløg

Rediger menu