26. maj 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt laksefilet med dild og fint snittede fennikel samt citronsaft

Kartoffelbåde med dild dip lavet med yoghurt og citron samt frisk dild

Grillet grønne asparges med dampet broccoli og blå bær ristet mandel flager lime dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Wraps:spinat tortilla, humus, semidry tomat tapannade , peberfrugt, rødløg, gulerødder , rødkål, salat

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Stegt laksefilet med dild og fint snittede fennikel samt citronsaft

Kartoffelbåde med dild dip lavet med yoghurt og citron samt frisk dild

Grillet grønne asparges med dampet broccoli og blå bær ristet mandel flager lime dressing

spidskål med æbler med granatæbler appelsin juice samt frisk skovsyre

Kyllingesalat med knoldselleri tomater hjertesalat citron dressing med oliven olie frisk purløg

Husets grønne indslag peberfrugter og sugar snaps

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og durum

Vegetar/vegan:

Wraps:spinat tortilla, humus, semidry tomat tapannade , peberfrugt, rødløg, gulerødder , rødkål, salat

Rediger menu