26. august 2020

Dagens menu

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pulled puck sandwich med hjemmelavet mariande med røget paprika samt forårsløg og tomat (dansk fritgåenede and )

Grov rugbrøds sandwich brød

dijon dressing med yoghurt og løg samt dijon sennep

citron marineret spidskål/syltede rødløg/syltede agurker (dette fyld til din sandwich)

Kikærtesalat med peber og grønne bønner friske urte spinat

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Til sandwich : halloumi eller tofu , grillet peberfrugt vendt med basilikum olie, ristet portobello og rødløg

Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Pulled puck sandwich med hjemmelavet mariande med røget paprika samt forårsløg og tomat (dansk fritgåenede and )

Grov rugbrøds sandwich brød

dijon dressing med yoghurt og løg samt dijon sennep

citron marineret spidskål/syltede rødløg (dette fyld til din sandwich)

syltede agurker med laurbær og peber

Kikærtesalat med peber og grønne bønner friske urte spinat

Husets grønne indslag med coleslaw lavet med yoghurt og citron samt sød sennep

Dagens friskbagte øko. Brød på surdej

Vegetar/vegan:

Til sandwich : halloumi eller tofu , grillet peberfrugt vendt med basilikum olie, ristet portobello og rødløg

Vegetar:
Vegan:

Rediger menu