26. august 2020
Dagens menu
–
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Pulled puck sandwich med hjemmelavet mariande med røget paprika samt forårsløg og tomat (dansk fritgåenede and )
Grov rugbrøds sandwich brød
dijon dressing med yoghurt og løg samt dijon sennep
citron marineret spidskål/syltede rødløg/syltede agurker (dette fyld til din sandwich)
Kikærtesalat med peber og grønne bønner friske urte spinat
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Til sandwich : halloumi eller tofu , grillet peberfrugt vendt med basilikum olie, ristet portobello og rødløg
Vegetar:
Vegan: ________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Pulled puck sandwich med hjemmelavet mariande med røget paprika samt forårsløg og tomat (dansk fritgåenede and )
Grov rugbrøds sandwich brød
dijon dressing med yoghurt og løg samt dijon sennep
citron marineret spidskål/syltede rødløg (dette fyld til din sandwich)
syltede agurker med laurbær og peber
Kikærtesalat med peber og grønne bønner friske urte spinat
Husets grønne indslag med coleslaw lavet med yoghurt og citron samt sød sennep
Dagens friskbagte øko. Brød på surdej
Vegetar/vegan:
Til sandwich : halloumi eller tofu , grillet peberfrugt vendt med basilikum olie, ristet portobello og rødløg
Vegetar:
Vegan: