27. august 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg
Spaghetti med krydderurte olie (Gluten)
Gratamole på mozarella med citron og friske urter
Salat med tomater, pesto (minus nød) og napolitan. Toppet med frisk basilikum
Ugens kage: Stikkelsbær snitte
Allergener: æg, gluten, laktose, smør og mandler
Øko. ølandsboller med rugmel
Vegetar/vegan: Veggie bolognese af soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie
—————————————————————————————
Denne menu er til jer der får Buffet
Spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg
Spaghetti med krydderurte olie (gluten)
Gratamole på mozarella med citron og friske urter
Salat med tomater, pesto (minus nød) og napolitan. Toppet med frisk basilikum
Bagte gulerødder med honning/lime marinade. Vendt med mixed salat og græskarkerner og frisk rosmarin
Husets grønne indslag med romanesco og broccoli
Ugens kage: Stikkelsbær snitte
Allergener: æg, gluten, laktose, smør og mandler
Husets friskbagte focaccia med frisk rosmarin og olivenolie
Vegetar/vegan: Veggie bolognese af soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie
Rediger menu