27. august 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg

Spaghetti med krydderurte olie (Gluten)

Gratamole på mozarella med citron og friske urter

Salat med tomater, pesto (minus nød) og napolitan. Toppet med frisk basilikum

Ugens kage: Stikkelsbær snitte

Allergener: æg, gluten, laktose, smør og mandler

Øko. ølandsboller med rugmel

Vegetar/vegan: Veggie bolognese af soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie
—————————————————————————————
Denne menu er til jer der får Buffet

Spaghetti bolognese med mager oksekød og nedkogt tomat basilikum oregano løg hvidløg

Spaghetti med krydderurte olie (gluten)

Gratamole på mozarella med citron og friske urter

Salat med tomater, pesto (minus nød) og napolitan. Toppet med frisk basilikum

Bagte gulerødder med honning/lime marinade. Vendt med mixed salat og græskarkerner og frisk rosmarin

Husets grønne indslag med romanesco og broccoli

Ugens kage: Stikkelsbær snitte

Allergener: æg, gluten, laktose, smør og mandler

Husets friskbagte focaccia med frisk rosmarin og olivenolie

Vegetar/vegan: Veggie bolognese af soya kød, peberfrugt, gulerødder, løg, hvidløg, basilikum, timian, oregano, tomat, oliven olie

Rediger menu