25. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Farseret Forårsløg lavet med mager svinekød panko salt løg peber (indeholder gluten)
Flødekartofler med løg urter salt peber (indeholder gluten og laktose )
Citron bagte rødbeder med ærter grønkål syltede tranebær samt fennikelskud
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat og ost med dampet blomkål og spinat sovs
Vegan: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat, med dampet blomkål og spinat sovs
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Farseret Forårsløg lavet med mager svinekød panko salt løg peber (indeholder gluten)
Flødekartofler med løg urter salt peber (indeholder gluten og laktose )
Citron bagte rødbeder med ærter grønkål syltede tranebær samt fennikelskud
Cherrytomater med hjertesalat limesaft agurk frisk basilikum
Hvedekernesalat med hakket kål og friske æbler samt estragon
Husets grønne indslag med frisk ananas
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og kerner
Vegetar/vegan:
Vegetar: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat og ost med dampet blomkål og spinat sovs
Vegan: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat, med dampet blomkål og spinat sovs
Rediger menu