25. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Farseret Forårsløg lavet med mager svinekød panko salt løg peber (indeholder gluten)

Flødekartofler med løg urter salt peber (indeholder gluten og laktose )

Citron bagte rødbeder med ærter grønkål syltede tranebær samt fennikelskud

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat og ost med dampet blomkål og spinat sovs

Vegan: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat, med dampet blomkål og spinat sovs

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Farseret Forårsløg lavet med mager svinekød panko salt løg peber (indeholder gluten)

Flødekartofler med løg urter salt peber (indeholder gluten og laktose )

Citron bagte rødbeder med ærter grønkål syltede tranebær samt fennikelskud

Cherrytomater med hjertesalat limesaft agurk frisk basilikum

Hvedekernesalat med hakket kål og friske æbler samt estragon

Husets grønne indslag med frisk ananas

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og kerner

Vegetar/vegan:

Vegetar: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat og ost med dampet blomkål og spinat sovs

Vegan: fyldt squash : quinoa, porre, linser, tomat, med dampet blomkål og spinat sovs

Rediger menu