25. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Nakkekotelet med cremet tomat/paprika sauce lavet med bacon og svampe. Toppet med bacon og svampe (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Stegte rodfrugter vendt med stegte kartofler herefter pyntet med frisk basilikum

Miksede salater med blomkål, kikærter, agurker og limejuice dressing. Pyntet med tyttebær og frisk mynte

Ugens kage: Kokosmakron (laktose, æg)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Stegt spaghetti med hvidkål, peberfrugter, gulerødder, springløg og rødløg i lækker marinade med soya sauce  _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Nakkekotelet (1 per person) med cremet tomat/paprika sauce lavet med bacon og svampe. Toppet med bacon og svampe (indeholder laktose)

Hertil serveres:

Stegte rodfrugter vendt med stegte kartofler herefter pyntet med frisk basilikum

Bagte auberginer vendt med agurker, edamame bønner og babyspinat. Toppet med pinjekerner

Fintsnittet hvidkål, rødkål o gulerødder. Vendt i sesamolieog toppet med sesamfrø

Huset grønne indslag med peberfrugter i strimler

Ugens kage: Kokosmakron (laktose, æg)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Stegt spaghetti med hvidkål, peberfrugter, gulerødder, springløg og rødløg i lækker marinade med soya sauce

 

Rediger menu