24. marts 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Thai Stir Fry lynstegt tyndt skåret kalvefilet og grøntsager vendt i hoisin dressing med frisk lime og ingefær

Ris med Frisk Basilikum

Cherry tomater med agurker thai basilikum rødløg brunebønner cashew nødder tamarin dressing toppet med granatæbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Citron-muffin m citronglasur
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), mandel (marcipan)

Vegetar/vegan:

Stegt peberfrugt og rødløg, haricot , edamame bønner , mini majs , asparges ,grillet tofu , springløg, sesamfrø og cashewnødder på toppen med hoisin dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Thai Stir Fry lynstegt tyndt skåret kalvefilet og grøntsager vendt i hoisin dressing med frisk lime og ingefær

Ris med Frisk Basilikum

Cherry tomater med agurker thai basilikum rødløg brunebønner cashew nødder tamarin dressing

Mango og gulerødder med karse og granatæbler ingefær sesam lime dressing

Husets grønne indslag med Daikon og alm. radiser sprød agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Citron-muffin m citronglasur
Allergener: æg, gluten, laktose (smør), mandel (marcipan)

Vegetar/vegan:

Stegt peberfrugt og rødløg, haricot , edamame bønner , mini majs , asparges ,grillet tofu , springløg, sesamfrø og cashewnødder på toppen med hoisin dressing

Rediger menu