24. juni 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spinat/bacon deller med frisk basilikum løg (indeholder gluten)

Cremet kartoffelsalat med urter lavet med dijon sennep og urter samt yoghurt

Quinua med rodfrugter stikelsebær karse rosmarin/citron

Øko. ølandsboller med rugmel
————————————————————————————–

Denne menu er til jer der får Buffet

Spinat/bacon deller med frisk basilikum løg (indeholder gluten)

Cremet kartoffelsalat med urter lavet med dijon sennep og urter samt yoghurt

Æble/spidskåls salat med hvide asparges stikelsebær blå birkes

Blomkål og gule peberfrugter persille chili/hvidløgs dressing rukola

Citron/rukola bagte rodfrugter på bund af egeblad

Orange og røde tomater på grøn salat

Øko. durumbrød

Vegetar/vegan
Veggi deller: perler byge, løg, spinat, kikærter, komen , paprika, sweet chili-hoisin , dressing , purløg på toppe

Rediger menu