24. februar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Alm. Frikadeller med salt peber lavet på svinekød serveret på stuvede hvidkål med løg mælk ( 3 stk pr. person) indeholder gluten og laktose

Ristet kartofler med salt peber

Quinua med grønkål peberfrugter citron dressing og figner toppet med rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Mini quiche: spinat, pore , peberfrugt , æg , fløde , cheddar med mini veggi deller af broccoli – blomkål og stegte champignon med hvidløg og rosmarin

Vegan: mini quiche: spinat, pore, peberfrugt , soya fløde, tofu med mini veggi deller af broccoli -blomkål og stegte champignon med hvidløg og rosmarin

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Alm. Frikadeller med salt peber lavet på svinekød serveret på stuvede hvidkål med løg mælk ( 2 stk pr. person) indeholder gluten og laktose

Ristet kartofler med salt peber

Quinua med grønkål peberfrugter citron dressing og figner

Rød spidskål med ananas og mynte og cherry dressing samt mandler

Tomat med avokado med feta syltede rødløg frisk basilikum

Husets grønne indslag med agurk concasse og dampet gulerødder

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Mini quiche: spinat, pore , peberfrugt , æg , fløde , cheddar med mini veggi deller af broccoli – blomkål og stegte champignon med hvidløg og rosmarin

Vegan: mini quiche: spinat, pore, peberfrugt , soya fløde, tofu med mini veggi deller af broccoli -blomkål og stegte champignon med hvidløg og rosmarin

Rediger menu