23. december 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portionsanrettet

Langtids marineret kalvecuvette med oregano timian salt peber (2 skiver pr. person)

Kartoffelbåde stegt med paprika og salt og peber

Bearnaise dip med frisk estragon

Salat med bagte gulerødder og rødbeder vendt med quinoa, peberfrugter og napolitan. Garneret med frisk persille

Ugens kage: Chokolademuffin med lys trøffel (indeholder gluten, laktose, æg)

Øko. durum boller med surdej

Vegetar: Fyldt peberfrugt med fløde ost, oliven , champignon , aubergine , blomkål, revet cheddar og stegte østershatte

Vegan : Fyldt peberfrugt med aubergine, broccoli , blomkål vegan ost , stegte østerhatte

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Langtids marineret kalvecuvette med oregano timian salt peber (2 skiver pr. person)

Kartoffelbåde stegt med paprika og salt og peber

Bearnaise dip med frisk estragon

Salat med bagte gulerødder og rødbeder vendt med quinoa og napolitan. Garneret med frisk persille

Syltede peberfrugter toppet med syltede tranebær toppet med frisk brøndkarse og springløg

Salat med spidskål, æbler og frisk mynte på toppen

Husets grønne indslag med broccoli og stegte rosenkål

Ugens kage: Chokolademuffin med lys trøffel (indeholder gluten, laktose, æg)

Øko. durum baguette med surdej

Vegetar: Fyldt peberfrugt med fløde ost, oliven , champignon , aubergine , blomkål, revet cheddar og stegte østershatte

Vegan : Fyldt peberfrugt med aubergine, broccoli , blomkål vegan ost , stegte østerhatte

 

Rediger menu