23. juli 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Tinka de pollo: Kylling med peberfrugt, løg, hvidløg, chipotle, tomat kapers, oliven oliven, oregano og purløg
Cous cous salat med blomkål, sherrytomat og agurk. Vendt med mango dressing og toppet med mynte
Salat med sorte bønner, majs, squash, avocado og rødløg. Vendt med hjertesalat, napolitan og jalapenous/lime dressing
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Ugens kage: Panna Cotta med rødgrød
Allergener: laktose (fløde, mælk) gelantine lavet med okse gelantine
Vegetar
Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, halloumi ost og purløg
Vegan
Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, vegans ost og purløg
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Tinka de pollo: Kylling med peberfrugt, løg, hvidløg, chipotle, tomat kapers, oliven oliven, oregano og purløg
Cous cous salat med blomkål, sherrytomat og agurk. Vendt med mango dressing og toppet med mynte
Salat med sorte bønner, majs, squash, avocado og rødløg. Vendt med hjertesalat, napolitan og jalapenous/lime dressing
Agurker, hjertesalat, tomater og rødløg. Maskeret med citron dressing
Rå marineret rødkål og granatæble. Pyntet med frisk mynte og maskeret med orange juice
Husets grønne indslag med broccoli
Ugens kage: Panna Cotta med rødgrød
Allergener: laktose (fløde, mælk) gelantine lavet med okse gelantine
Vegetar
Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, halloumi ost og purløg
Vegan
Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, vegans ost og purløg
Rediger menu