23. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Tinka de pollo: Kylling med peberfrugt, løg, hvidløg, chipotle, tomat kapers, oliven oliven, oregano og purløg

Cous cous salat med blomkål, sherrytomat og agurk. Vendt med mango dressing og toppet med mynte

Salat med sorte bønner, majs, squash, avocado og rødløg. Vendt med hjertesalat, napolitan og jalapenous/lime dressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller  (gluten)

Ugens kage: Panna Cotta med rødgrød

Allergener: laktose (fløde, mælk) gelantine lavet med okse gelantine

Vegetar

Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, halloumi ost og purløg

Vegan

Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, vegans ost og purløg

 

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Tinka de pollo: Kylling med peberfrugt, løg, hvidløg, chipotle, tomat kapers, oliven oliven, oregano og purløg

Cous cous salat med blomkål, sherrytomat og agurk. Vendt med mango dressing og toppet med mynte

Salat med sorte bønner, majs, squash, avocado og rødløg. Vendt med hjertesalat, napolitan og jalapenous/lime dressing

Agurker, hjertesalat, tomater og rødløg. Maskeret med citron dressing

Rå marineret rødkål og granatæble. Pyntet med frisk mynte og maskeret med orange juice

Husets grønne indslag med broccoli

Ugens kage: Panna Cotta med rødgrød

Allergener: laktose (fløde, mælk) gelantine lavet med okse gelantine

Vegetar

Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, halloumi ost og purløg

Vegan

Tinka gryde med lima bønner, peberfrugt, løg, hvidløg, kapers, oliven, champignon, vegans ost og purløg

 

Rediger menu