23. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Flæskesteg (gris) langtidsstegt hertil lækker sauce af egen jus med fløde (laktose)

Hertil serveres:

Stegte kartofler vendt med div krydderrier og toppet med persille

Hjemmelavet rødkål i dejlig lage af eddike, sukker og krydderier

Miksede salater vendt med sherrytomater, peberfrugter, spidskål og squash. Toppet med frisk persille

Ugens kage: Ris a la mande med kirsebærsauce (laktose, mandler)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar: Vegetar stroganoff med kikærter, gulerødder, champignon, perleløg, tomat, hvidløg, rosmarin og fløde. Toppet med persille og serveret med små stegte kartofler

Vegansk: Vegansk stroganoff med kikærter, gulerødder, champignon, perleløg, tomat, hvidløg, rosmarin og vegansk fløde. Toppet med persille og serveret med små stegte kartofler

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Flæskesteg (2 skiver pr person) langtidsstegt hertil lækker sauce af egen jus med fløde (laktose)

Hertil serveres:

Stegte kartofler vendt med div krydderrier og toppet med persille

Hjemmelavet rødkål i dejlig lage af eddike, sukker og krydderier

Miksede salater vendt med sherrytomater, peberfrugter, spidskål og squash. Toppet med frisk persille

Grillede champignoner vendt med edamame bønner og feltsalat. Toppet med cashewnødder (nødder)

Huset grønne indslag med agurker og majs

Ugens kage: Ris a la mande med kirsebærsauce (laktose, mandler)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar: Vegetar stroganoff med kikærter, gulerødder, champignon, perleløg, tomat, hvidløg, rosmarin og fløde. Toppet med persille og serveret med små stegte kartofler

Vegansk: Vegansk stroganoff med kikærter, gulerødder, champignon, perleløg, tomat, hvidløg, rosmarin og vegansk fløde. Toppet med persille og serveret med små stegte kartofler

 

 

Rediger menu