21. oktober 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cajun Kalkun cuvette lavet med friske tomater røget paprika purløg samt jus fra kødet

Perle cous cous med blomkål og edamame bønner samt zukini vendt med citron dressing toppet med mango

Bagte svampe med balsamico/soya vendt med gul peber quinoa samt valnødder

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: tortellini fyldte med ricotta og spinat I tomat fløde sovs med grillet aubergine og motzzsrela på toppen

Vegan: gnocci med grillet aubergine i tomat vegansk fløde sovs med vegan ost på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Cajun Kalkun cuvette lavet med friske tomater røget paprika purløg samt jus fra kødet

Perle cous cous med blomkål og edamame bønner samt zukini vendt med citron dressing toppet med mango

Balsamico bagt svampe med soya og persille rød mizuna toppet med mandel flager

Agurk concasse med gul peber grønkål quinoa estragon æble eddike dressing

Ærtepure med citron frisk purløg salt peber

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel

Vegetar/vegan:

Vegetar: tortellini fyldte med ricotta og spinat I tomat fløde sovs med grillet aubergine og motzzsrela på toppen

Vegan: gnocci med grillet aubergine i tomat vegansk fløde sovs med vegan ost på toppen

Rediger menu