21. oktober 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spaghetti bolognese lavet på magert oksekød, tomater, løg, nedkogt tomatsky og oksefond

Hertil serveres:

Spaghetti vendt i krydderurteolie (gluten)

Gratamole med friskhakket persille (laktose)

Miksede salater vendt med hvide bønner, haricot verts, peberfrugter, rødløg og hakket grønkål. Maskeret med senneps dressing

Ugens kage: Hindbærsnitte (æg, mandler, laktose, smør)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegan: Bolognese lavet på grønne linser, gulerødder, løg, squash i lækker nedkogt tomatsky. Serveret med spaghetti og gratamole (laktose) _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Spaghetti bolognese lavet på magert oksekød, tomater, løg, nedkogt tomatsky og oksefond

Hertil serveres:

Spaghetti vendt i krydderurteolie (gluten)

Gratamole med friskhakket persille (laktose)

Miksede salater vendt med hvide bønner, haricot verts, peberfrugter, rødløg og hakket grønkål. Maskeret med senneps dressing

Salat med mango, gulerødder, fintsnittet hvidkål og sort sesam. Maskeret med ingefær/lime juice dressing og toppet med frisk mynte

Huset grønne indslag med broccoli

Ugens kage: Hindbærsnitte (æg, mandler, laktose, smør)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Bolognese lavet på grønne linser, gulerødder, løg, squash i lækker nedkogt tomatsky. Serveret med spaghetti og gratamole (laktose)

 

Rediger menu