20. januar 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Bacon/spinat deller lavet med mager svinekød og løg salt peber (2 stk. pr. person) indeholder gluten

Perle cous med Squash persille rukola oliven rødløg samt peber vendt med basilikums pesto lavet med nødder og ost. toppet med granatæbler

Quinua med blomkål og grønkål spinat frisk kørvel vendt med sennepsdressing

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggi deller: kikærter, bønner, løg, champignon , tomat, gulerødder, peberfrugt,blomkål med sennep dressing

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Bacon/spinat deller lavet med mager svinekød og løg salt peber (2 stk. pr. person) indeholder gluten

Perle cous med Squash persille rukola oliven rødløg samt peber vendt med basilikums pesto lavet med nødder og ost. toppet med granatæbler

Quinua med blomkål og grønkål spinat frisk kørvel vendt med sennepsdressing

Syltede peber med brøndkarse og radiszio
Husets grønne indslag med ananas

Agurk og cherry tomater med estragon chili citron dressing frisk basilikum

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og rugmel

Vegetar/vegan:

Veggi deller: kikærter, bønner, løg, champignon , tomat, gulerødder, peberfrugt,blomkål med sennep dressing

Rediger menu