20. januar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Pollo al jerez: kylling (2 stk per person) champignon, løg, gulerødder, bacon , tomat , rødvin , rosmarin, hvidløg , timian og jerez ( gluten fri )
Stegte kartoffeltern toppet med grillet peberfrugter maskeret med basilikumolie
Salat med rødkål marineret med sherry/balsamico vineddike vendt med appelsin filetter, mixed salater og toppet med frisk persille og sesamfrø
Ugens kage: Brownie med saltkaramel (Allergener: æg, gluten, laktose (fløde, smør), valnød)
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/Vegan: Grillet knoldselleri , gulerødder , champignon, løg , kidney bønner i jerez sovs (tomat, hvidløg , rosmarin , rødvin)
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Pollo al jerez: kylling (2 stk per person) champignon, løg, gulerødder, bacon , tomat , rødvin , rosmarin, hvidløg , timian og jerez ( gluten fri )
Stegte kartoffeltern toppet med grillet peberfrugter maskeret med basilikumolie
Salat med rødkål marineret med sherry/balsamico vineddike vendt med appelsin filetter og frisee salat. Toppet med frisk persille og sesamfrø
Stegt squash vendt med mixed salat, solsikkekerner og frisk kørvel
Husets grønne indslag med romanesco
Ugens kage: Brownie med saltkaramel (Allergener: æg, gluten, laktose (fløde, smør), valnød)
Dagens friskbagte øko. brød med surdej og durum
Vegetar/Vegan: Grillet knoldselleri , gulerødder , champignon, løg , kidney bønner i jerez sovs (tomat, hvidløg , rosmarin , rødvin)
Rediger menu