20. januar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Pollo al jerez: kylling (2 stk per person) champignon, løg, gulerødder, bacon , tomat , rødvin , rosmarin, hvidløg , timian og jerez ( gluten fri )

Stegte kartoffeltern toppet med grillet peberfrugter maskeret med basilikumolie

Salat med rødkål marineret med sherry/balsamico vineddike vendt med appelsin filetter, mixed salater og toppet med frisk persille og sesamfrø

Ugens kage: Brownie med saltkaramel    (Allergener: æg, gluten, laktose (fløde, smør), valnød)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/Vegan: Grillet knoldselleri , gulerødder , champignon, løg , kidney bønner i jerez sovs (tomat, hvidløg , rosmarin , rødvin)

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Pollo al jerez: kylling (2 stk per person) champignon, løg, gulerødder, bacon , tomat , rødvin , rosmarin, hvidløg , timian og jerez ( gluten fri )

Stegte kartoffeltern toppet med grillet peberfrugter maskeret med basilikumolie

Salat med rødkål marineret med sherry/balsamico vineddike vendt med appelsin filetter og frisee salat. Toppet med frisk persille og sesamfrø

Stegt squash vendt med mixed salat, solsikkekerner og frisk kørvel

Husets grønne indslag med romanesco

Ugens kage: Brownie med saltkaramel    (Allergener: æg, gluten, laktose (fløde, smør), valnød)

Dagens friskbagte øko. brød med surdej og durum

Vegetar/Vegan: Grillet knoldselleri , gulerødder , champignon, løg , kidney bønner i jerez sovs (tomat, hvidløg , rosmarin , rødvin)

 

 

Rediger menu