2. juni 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalve Kofta med mandelflager og nedkogt tomat sauce lavet med spidskommen karry løg hvidløg ( 2 stk. pr. person) indeholder gluten

Cous Cous med cherry tomat citron oliven olie masser af urter

Hvide bønner med grønkål og peber sort sesam samt grønne bønner syltede tyttebær

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Grillet søde kartofler , squash , rødløg og peberfrugt med mix quinoa og tomat/ urter sovs

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kalve Kofta med mandelflager og nedkogt tomat sauce lavet med spidskommen karry løg hvidløg ( 2 stk. pr. person) indeholder gluten

Cous Cous med cherry tomat citron oliven olie masser af urter

Hvide bønner med grønkål og peber sort sesam samt grønne bønner syltede tyttebær

Husets grønne indslag med blomkål og granatæbler

Ananas og agurk med blå druer lola rosa mynte

Bagt Squash med oregano og citron skal rød mizuna kørvel samt græskar kerner

Dagens friskbagte øko. Brød med kartoffel og surdej

Vegetar/vegan:

Grillet søde kartofler , squash , rødløg og peberfrugt med mix quinoa og tomat/ urter sovs

Rediger menu