2. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Shish Kebab lavet af mager kalvekød urter løg hvidløg masser af krydderier (indeholder gluten) 2 stk . pr person

Cous cous med Cherry tomater persille rødløg vendt med citron dressing lavet med sennep

Citron bagt blomkål med sødekartofler frisk kørvel og baby spinat toppet med edamame bønner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Stegte fennikel , butter squash, portobello, peberfrugt, pore vendt med edammame bønner, tofu og sesam frø med satay/ peanut dressing og purløg på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Shish Kebab lavet af mager kalvekød urter løg hvidløg masser af krydderier (indeholder gluten) 1 stk pr. person

Cous cous med Cherry tomater persille rødløg vendt med citron dressing lavet med sennep

Citron bagt blomkål med sødekartofler frisk kørvel og baby spinat

Kikærte salat med grønkål bagt porre tamarin dressing gul peber

Raita med drænet yoghurt og agurk spidskål løg hvidløg spidskommen frisk citron

Husets grønne indslag med ananas og kokosmel

Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og kerner

Vegetar/vegan:

Stegte fennikel , butter squash, portobello, peberfrugt, pore vendt med edammame bønner, tofu og sesam frø med satay/ peanut dressing og purløg på toppen

Rediger menu