2. december 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Shish Kebab lavet af mager kalvekød urter løg hvidløg masser af krydderier (indeholder gluten) 2 stk . pr person
Cous cous med Cherry tomater persille rødløg vendt med citron dressing lavet med sennep
Citron bagt blomkål med sødekartofler frisk kørvel og baby spinat toppet med edamame bønner
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Stegte fennikel , butter squash, portobello, peberfrugt, pore vendt med edammame bønner, tofu og sesam frø med satay/ peanut dressing og purløg på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Shish Kebab lavet af mager kalvekød urter løg hvidløg masser af krydderier (indeholder gluten) 1 stk pr. person
Cous cous med Cherry tomater persille rødløg vendt med citron dressing lavet med sennep
Citron bagt blomkål med sødekartofler frisk kørvel og baby spinat
Kikærte salat med grønkål bagt porre tamarin dressing gul peber
Raita med drænet yoghurt og agurk spidskål løg hvidløg spidskommen frisk citron
Husets grønne indslag med ananas og kokosmel
Dagens friskbagte øko. Brød med surdej og kerner
Vegetar/vegan:
Stegte fennikel , butter squash, portobello, peberfrugt, pore vendt med edammame bønner, tofu og sesam frø med satay/ peanut dressing og purløg på toppen
Rediger menu