19. august 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt rødspætte filet bagt med Pernod sauce lavet med løg mælk fløde salt peber (indeholder laktose)

Små stegte Kartofler med dild

Kidney/hvide bønner med peberfrugter avokado/sennep dressing samt krus persille

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:
Blomkål, ærter, squash , hvidløg, kokosmælk , porre, vegan ost , persille

 

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Stegt rødspætte filet bagt med Pernod sauce lavet med løg mælk fløde salt peber (indeholder laktose)

Små stegte Kartofler med dild

hokkaido bagt med citron rød mizuna kørvel ristet mandler

kyllingsalat med zukini knoldselleri forårsløg hjertesalat purløg avokado dressing

Fennikel/æblesalat med presset appelsin græskarkerner samt mynte

Husets grønne indslag med rød peber

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:
Blomkål, ærter, squash , hvidløg, kokosmælk , porre, vegan ost , persille

 

Rediger menu