20. august 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Sprødt kyllinge overlår vendt i æg og pango. Garneret med sorte og hvide sesamfrø
(2 stk pr person)allergener: gluten og laktose
Salat lavet med glasnudler vendt med soyadressing, peberfrugt, bambusskud, sugarsnaps og springløg
Sherrytomater vendt med avocado, rødløg, napolitan, basilikum og feta ost. Maskeret med citron marinade
Ugens kage: Chokolade muffin toppet med chokoladetopping (allergener: æg, gluten, laktose, smør, sødmælk, fløde og mælkepulver)
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Veggie forårsruller med gulerødder , løg , hvidløg, hvidkål, bønner spirer med bagt fennikel og sweet chili sovs
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Sprødt kyllinge overlår vendt i æg og pango. Garneret med sorte og hvide sesamfrø
(2 stk pr person)allergener: gluten og laktose
Salat lavet med glasnudler vendt med soyadressing, peberfrugt, bambusskud, sugarsnaps og springløg
Sherrytomater vendt med avocado, rødløg, napolitan, basilikum og feta ost. Maskeret med citron marinade
Grillede søde kartofler vendt med squash, ærter og olie/eddike dressing. Garneret med baby spinat
Salat med hvidkål, rødkål og gulerødder. Maskeret med limedressing og ristede peanuts
Husets grønne indslag med meloner
Ugens kage: Chokolade muffin toppet med chokoladetopping (allergener: æg, gluten, laktose, smør, sødmælk, fløde og mælkepulver)
Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej
Vegetar/vegan:
Veggie forårsruller med gulerødder , løg , hvidløg, hvidkål, bønner spirer med bagt fennikel og sweet chili sovs
Rediger menu