20. august 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Sprødt kyllinge overlår vendt i æg og pango. Garneret med sorte og hvide sesamfrø

(2 stk pr person)allergener: gluten og laktose

Salat lavet med glasnudler vendt med soyadressing, peberfrugt, bambusskud, sugarsnaps og springløg

Sherrytomater vendt med avocado, rødløg, napolitan, basilikum og feta ost. Maskeret med citron marinade

Ugens kage: Chokolade muffin toppet med chokoladetopping (allergener: æg, gluten, laktose, smør, sødmælk, fløde og mælkepulver)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Veggie forårsruller med gulerødder , løg , hvidløg, hvidkål, bønner spirer med bagt fennikel og sweet chili sovs

_________________________________________________________________________

 

Denne menu er til jer der får buffet

Sprødt kyllinge overlår vendt i æg og pango. Garneret med sorte og hvide sesamfrø

(2 stk pr person)allergener: gluten og laktose

Salat lavet med glasnudler vendt med soyadressing, peberfrugt, bambusskud, sugarsnaps og springløg

Sherrytomater vendt med avocado, rødløg, napolitan, basilikum og feta ost. Maskeret med citron marinade

Grillede søde kartofler vendt med squash, ærter og olie/eddike dressing. Garneret med baby spinat

Salat med hvidkål, rødkål og gulerødder. Maskeret med limedressing og ristede peanuts

Husets grønne indslag med meloner

Ugens kage: Chokolade muffin toppet med chokoladetopping (allergener: æg, gluten, laktose, smør, sødmælk, fløde og mælkepulver)

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Veggie forårsruller med gulerødder , løg , hvidløg, hvidkål, bønner spirer med bagt fennikel og sweet chili sovs

Rediger menu