18. november 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Kalvedeller lavet med feta og oliven toppet med cherry tomater og persille ( 5 stk. pr. person) indeholder gluten og laktose

Pastasalat med grønkål og peber samt rødløg agurk dressing på grillet peber sennep yoghurt

Majroer og knoldselleri med oliven olie salt mandler blød timian samt æbler

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Tortellini fyldt med spinat og ricotta : aubergine , peberfrugt , squash, tomat, fløde og mozzarella

Vegan: majs pasta med aubergine, tomat peberfrugt, squash, tofu, vegan fløde og vegan ost

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Kalvedeller lavet med feta og oliven toppet med cherry tomater og persille ( 4 stk. pr. person) indeholder gluten og laktose

Pastasalat med grønkål og peber samt rødløg agurk dressing på grillet peber sennep yoghurt

Majroer og knoldselleri med oliven olie salt mandler blød timian

Rød spidskål med lime juice frisk mynte samt appelsin filet

Blomkål med persille quinoa black eye beans gule peber

Husets grønne indslag med oliven med sten og agurk

Dagens friskbagte øko. Brød med durum samt surdej

Vegetar/vegan:

Tortellini fyldt med spinat og ricotta : aubergine , peberfrugt , squash, tomat, fløde og mozzarella

Vegan: majs pasta med aubergine, tomat peberfrugt, squash, tofu, vegan fløde og vegan ost

Rediger menu