18. november 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Kalvedeller lavet med feta og oliven toppet med cherry tomater og persille ( 5 stk. pr. person) indeholder gluten og laktose
Pastasalat med grønkål og peber samt rødløg agurk dressing på grillet peber sennep yoghurt
Majroer og knoldselleri med oliven olie salt mandler blød timian samt æbler
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Tortellini fyldt med spinat og ricotta : aubergine , peberfrugt , squash, tomat, fløde og mozzarella
Vegan: majs pasta med aubergine, tomat peberfrugt, squash, tofu, vegan fløde og vegan ost
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Kalvedeller lavet med feta og oliven toppet med cherry tomater og persille ( 4 stk. pr. person) indeholder gluten og laktose
Pastasalat med grønkål og peber samt rødløg agurk dressing på grillet peber sennep yoghurt
Majroer og knoldselleri med oliven olie salt mandler blød timian
Rød spidskål med lime juice frisk mynte samt appelsin filet
Blomkål med persille quinoa black eye beans gule peber
Husets grønne indslag med oliven med sten og agurk
Dagens friskbagte øko. Brød med durum samt surdej
Vegetar/vegan:
Tortellini fyldt med spinat og ricotta : aubergine , peberfrugt , squash, tomat, fløde og mozzarella
Vegan: majs pasta med aubergine, tomat peberfrugt, squash, tofu, vegan fløde og vegan ost
Rediger menu