19. november 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Nakkekotelet i lækker paprika/tomat flødesauce toppet med bacon og svampe (indeholder laktose)

Stegte rodfrugter (rødbeder/gulerødder) og kartofler smagt til med krydderier

Salat med bagte champignons with balsamico, cherry tomater, peberfrugt i  tern, frik  kørvel  og mixed salat. Toppet med syltede rødløg

Ugens kage: Æblemuffin med crumbel-mandel   (Allergener: æg, laktose (smør), gluten, nødder (mandel)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar Shepards pie : gulerødder , løg, ærter, tomat , timian, rosmarin , soya kød , kartoffelmos med cheddar

Vegan Shepards  pie: gulerødder , løg , ærter , tomat , timian. , rosmarin, soya kød, kartoffelmos

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Nakkekotelet i lækker paprika/tomat flødesauce toppet med bacon og svampe

Stegte rodfrugter (rødbeder/gulerødder) og kartofler smagt til med krydderier

Salat med bagte champignons with balsamico, peberfrugt i  tern, frik  kørvel  og mixed salat. Toppet med syltede rødløg

Syltet fennikel og æbler toppet med rød skovsyre
Salat med sherry tomater, frisk basilikum pesto uden nødder, mini mozzarella frisk basilikum og rødløg
Husets grønne råkostsalat med rosiner og orange saft

Ugens kage: Æblemuffin med crumble-mandel   (Allergener: æg, laktose (smør), gluten, nødder (mandel)

Dagens friskbagte øko. focacciabrød med rosmarin og flagesalat

Vegetar/vegan:

Vegetar Shepards pie : gulerødder , løg, ærter, tomat , timian, rosmarin , soya kød , kartoffelmos med cheddar

Vegan Shepards  pie: gulerødder , løg , ærter , tomat , timian. , rosmarin, soya kød, kartoffelmos

 

Rediger menu