19. november 2020
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Nakkekotelet i lækker paprika/tomat flødesauce toppet med bacon og svampe (indeholder laktose)
Stegte rodfrugter (rødbeder/gulerødder) og kartofler smagt til med krydderier
Salat med bagte champignons with balsamico, cherry tomater, peberfrugt i tern, frik kørvel og mixed salat. Toppet med syltede rødløg
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar Shepards pie : gulerødder , løg, ærter, tomat , timian, rosmarin , soya kød , kartoffelmos med cheddar
Vegan Shepards pie: gulerødder , løg , ærter , tomat , timian. , rosmarin, soya kød, kartoffelmos
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Nakkekotelet i lækker paprika/tomat flødesauce toppet med bacon og svampe
Stegte rodfrugter (rødbeder/gulerødder) og kartofler smagt til med krydderier
Salat med bagte champignons with balsamico, peberfrugt i tern, frik kørvel og mixed salat. Toppet med syltede rødløg
Ugens kage: Æblemuffin med crumble-mandel (Allergener: æg, laktose (smør), gluten, nødder (mandel)
Dagens friskbagte øko. focacciabrød med rosmarin og flagesalat
Vegetar/vegan:
Vegetar Shepards pie : gulerødder , løg, ærter, tomat , timian, rosmarin , soya kød , kartoffelmos med cheddar
Vegan Shepards pie: gulerødder , løg , ærter , tomat , timian. , rosmarin, soya kød, kartoffelmos
Rediger menu