18. august 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Rødspætte filet med grahamsmel og Sauce velouté lavet med løg hvidløg urter (indeholder gluten og laktose)

Nye kartofler med dild olie

Blomkål med Hvedekerner og peber grønkål bredbladet persille dressing med æble eddike og sennep toppet med rødløg

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar:Grillet spidskål, rød peberfrugt, rødløg, halloumi ost, hvid sauce

Vegan; grillet spidskål, rød peberfrugt , rødløg, vegan ost , hvis sauce med soya fløde

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Rødspætte filet med grahamsmel og Sauce velouté lavet med løg hvidløg urter (indeholder gluten og laktose)

Nye kartofler med dild olie

Blomkål med Hvedekerner og peber grønkål bredbladet persille dressing med æble eddike og sennep

Cherry tomater med grønne asparges baby spinat løg avokado dressing frisk basilikum

Fennikel salat med æbler presset appelsin syltede tranebær

Cesær salat med kylling parmesan dressing og brødcroutoner

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar:Grillet spidskål, rød peberfrugt, rødløg, halloumi ost, hvid sauce

Vegan; grillet spidskål, rød peberfrugt , rødløg, vegan ost , hvis sauce med soya fløde

Rediger menu