18. november 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Lady og Vagabonden

Kalve kødboller med cocktailpølser af gris i lækker nedkogt tomat sauce lavet med løg, friske urter, balsamico (indeholder gluten )

Hertil serveres:

Spaghetti med krydderurteolie hertil revet ost (gluten/laktose)

Miksede salater med spidskål vendt med æbler og avocado. I lækker dressing af  limejuice, avocado og persille). Toppet med pinjekerner

Ugens kage: Chokoladetærte (æg, mandler, gluten, laktose, smør, chokolade soya)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmels boller  (gluten)

Vegetar/Vegansk: Bolognese lavet med soya kød, gulerødder, løg, tomatsauce, oregano og basilikum. Serveret med spaghetti med krydderurteolie og revet ost/revet vegansk ost (gluten/laktosefri) _________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Lady og Vagabonden

Kalve kødboller med cocktailpølser af gris i lækker nedkogt tomat sauce lavet med løg, friske urter, balsamico (indeholder gluten ) 4-5 stk kødboller pr. person

Hertil serveres:

Spaghetti med krydderurteolie hertil revet ost (gluten/laktose)

Miksede salater med majs, broccoli, sherry tomater, grønne linser og fintsnittet rødkål. Toppet med pecan nødder

Salat med hvide bønner, haricots verts, peberfrugter og rødløg. Anrettet på baby spinat og maskeret med dijondressing og toppet med frisk persille

Huset grønne indslag med pimenter i strimler

Ugens kage: Chokoladetærte (æg, mandler, gluten, laktose, smør, chokolade soya)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegansk: Bolognese lavet med soya kød, gulerødder, løg, tomatsauce, oregano og basilikum. Serveret med spaghetti med krydderurteolie og revet ost/revet vegansk ost (gluten/laktosefri)

 

Rediger menu