17. februar 2021
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Cajun stegt kalkuncuvette langtidsstegt
Cous cous salat med squash, sherrytomater, rødløg, peber og porre. Marineret i lækker marinade af sennep, citron, frisk basilikum og hvidløg
Rå marineret rødkål med æbler, syltede havetorn, ham frø og miksede salater
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar: Stegt knoldselleri , søde kartofler, portobello og halloumi med cajun dressing vendt med quinoa
Vegansk: Stegt knoldselleri , søde kartofler , portobello med cajun dressing vendt med quinoa
_________________________________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Cajun stegt kalkuncuvette langtidsstegt
Cous cous salat med squash, sherrytomater, rødløg, peber og porre. Marineret i lækker marinade af sennep, citron, frisk basilikum og hvidløg
Rå marineret rødkål med æbler, syltede havetorn, ham frø og miksede salater
Quinoa vendt med agurker, hjertesalat og radiser. Pyntet med frisk mynte og maskeret med citron dressing
Bagt majroer anrettet på felt salat pyntet med græskekerner og frisk persille
Husets grønne indslag med råmarineret blomkål
Dagens friskbagte økologiske Ølands baguette
Vegetar: Stegt knoldselleri , søde kartofler, portobello og halloumi med cajun dressing vendt med quinoa
Vegansk: Stegt knoldselleri , søde kartofler , portobello med cajun dressing vendt med quinoa
Rediger menu