18. februar 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Burritos med lækker chili con carne lavet på magert oksekød, kitney- og hvide bønner, løg, chili og peberfrugter. Gratineret med revet cheddarost

Salat lavet på tomater, agurker, hjertesalat, majs og lime dressing

Guacamole lavet med avocado og græsk yougurt

Ugens kage: Blomme-skærekage med mandel og hvid chokolade (allergener æg, gluten, laktose, smør, fløde, mælkepulver, mandel)

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar: Burritos lavet på soya kød, kitney- og hvide bønner, løg, chili og peberfrugter. Gratineret med revet cheddarost

Vegansk: Burritos lavet på soya kød, kitney- og hvide bønner, løg, chili og peberfrugter. Gratineret med revet vegansk ost

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet

Burritos (2 stk pr person) med lækker chili con carne lavet på magert oksekød, kitney- og hvide bønner, løg, chili og peberfrugter. Gratineret med revet cheddarost

Salat med tomater, agurker, hjertesalat, majs og lime dressing

Guacamole lavet med avocado og græsk yougurt
Husets grønne indslag med meloner i tern
Ugens kage: Blomme-skærekage med mandel og hvid chokolade (allergener æg, gluten, laktose, smør, fløde, mælkepulver, mandel)

Dagens friskbagte økologiske foccacia brød med olivenolie og frisk rosmarin

Vegetar: Burritos lavet på soya kød, kitney- og hvide bønner, løg, chili og peberfrugter. Gratineret med revet cheddarost

Vegansk: Burritos lavet på soya kød, kitney- og hvide bønner, løg, chili og peberfrugter. Gratineret med revet vegansk ost

Rediger menu