16. juni 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt svinefilet marineret i paprika med let sauce med jus fra kødet ( 1 skive pr. person. ) indeholder laktose

Små Ristet kartofler med basilikum og oliven olie

Dampet broccoli med æbler/blommer syltede havtorn samt tyttebær toppet med pinjekerner

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: tortellini fyldt med ricotta og spinat , grillet peberfrugt og tomat fløde sauce serveres uden kartofler

Vegan : radiotti pasta med grillet peberfrugt , champignon , løg og tomat soya fløde sauce

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Helstegt svinefilet marineret i paprika med let sauce med jus fra kødet ( 1 skive pr. person. ) indeholder laktose

Små Ristet kartofler med basilikum og oliven olie

Dampet broccoli med vandmelon og cashew nødder

Bagte gulerødder med rød mizuna kørvel græskar kerner frisk kørvel

Syltede fennikel med gurkemeje og syltede tyttebær rød skovsyre

Husets grønne indslag med agurk og radiser

Dagens friskbagte øko. Brød med kerner og rugmel samt surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar: tortellini fyldt med ricotta og spinat , grillet peberfrugt og tomat fløde sauce

Vegan : radiotti pasta med grillet peberfrugt , champignon , løg og tomat soya fløde sauce

Rediger menu