16. december 2020

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Stegt unghanebryst med let skysauce lavet på urter og rodfrugter samt jus fra kødet.

Ristet Kartofler med oliven olie samt peber

Ristet Aubergine med citron og mild chili limabønner sesam spinat samt persille toppet med cherry tomater

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Vegetar: bagte søde kartoffel, rødløg , grillet halloumi , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto med græskar kerner på toppen

Vegan: bagte søde kartoffel , rødløg , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto ( uden ost) med græskar kerner og valnødder på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Stegt unghanebryst med let skysauce lavet på urter og rodfrugter samt jus fra kødet.

Ristet Kartofler med oliven olie samt peber

Ristet Aubergine med citron og mild chili limabønner sesam spinat samt persille

Cherry tomater med agurk og hjertesalat oregano/estragon dressing

Søde kartofler med limesaft og lola rosa salat

Husets grønne indslag med dampet broccoli og soltørrede tomater

Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej

Vegetar/vegan:

Vegetar: bagte søde kartoffel, rødløg , grillet halloumi , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto med græskar kerner på toppen

Vegan: bagte søde kartoffel , rødløg , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto ( uden ost) med græskar kerner og valnødder på toppen

Rediger menu