16. december 2020
Dagens menu
.
Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger
Stegt unghanebryst med let skysauce lavet på urter og rodfrugter samt jus fra kødet.
Ristet Kartofler med oliven olie samt peber
Ristet Aubergine med citron og mild chili limabønner sesam spinat samt persille toppet med cherry tomater
Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)
Vegetar/vegan:
Vegetar: bagte søde kartoffel, rødløg , grillet halloumi , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto med græskar kerner på toppen
Vegan: bagte søde kartoffel , rødløg , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto ( uden ost) med græskar kerner og valnødder på toppen
________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet
Stegt unghanebryst med let skysauce lavet på urter og rodfrugter samt jus fra kødet.
Ristet Kartofler med oliven olie samt peber
Ristet Aubergine med citron og mild chili limabønner sesam spinat samt persille
Cherry tomater med agurk og hjertesalat oregano/estragon dressing
Søde kartofler med limesaft og lola rosa salat
Husets grønne indslag med dampet broccoli og soltørrede tomater
Dagens friskbagte øko. Brød med rugmel og surdej
Vegetar/vegan:
Vegetar: bagte søde kartoffel, rødløg , grillet halloumi , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto med græskar kerner på toppen
Vegan: bagte søde kartoffel , rødløg , hvidebønner Mos med peberfrugt og ærter, pesto ( uden ost) med græskar kerner og valnødder på toppen
Rediger menu