15. juli 2020

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Helstegt laksefilet anrettet med ovnbagte fennikel, skalotteløg og dild. Hertil cremet sauce med smør og fløde (laktose)

Pasta salat vendt i lækker cremet dressing med karry, chili og citron. Heri sherry tomater, grønkål, ærter og gulerødder. Toppet med basilikum og feta (gluten)

Salat med rå blomkål, azuki bønner, quinova, savoykål og peberfrugt. Toppet med persille og maskeret med sennepsdressing

Øko. Ølands hvedeboller (gluten)

Vegetar/Vegan:

Fyldte portobello med kikærter, søde kartofler, løg, hvidløg og fennikel

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Helstegt laksefilet anrettet med ovnbagte fennikel, skalotteløg og dild. Hertil cremet sauce med smør og fløde (laktose)

Pasta salat vendt i lækker cremet dressing med karry, chili og citron. Heri sherry tomater, grønkål, ærter og gulerødder. Toppet med basilikum og feta (gluten)

Salat med kylling, knoldselleri, spring løg, peberfrugt og savoykål. Maskeret med basilikum/citrus dressing

Hjertesalat vendt med agurker, radiser og granatæbler. Toppet med dild

Bagt blomkål med rød mizuna, kørvel og ristede mandler

Husets grønne indslag med vandmeloner

Øko. Ølands hvedeboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Fyldte portobello med kikærter, søde kartofler, løg, hvidløg og fennikel

 

Rediger menu