16. december 2021

Dagens menu

Denne menu er til jer der får portions anretninger

Spaghetti bolognese lavet på magert oksekød, tomater, løg, nedkogt tomatsky og oksefond

Hertil serveres:

Spaghetti vendt i krydderurteolie (gluten)

Gratamole med friskhakket persille (laktose)

Miksede salater vendt med sherrytomater, rødløg og bambino mozzarella. Maskeret med basilikum pesto uden nødder (laktose)

Ugens kage: Citron/birkes muffin med citron ganache
(æg, laktose (fløde, mælkepulver, smør), gluten, mandel og marcipan)

Vegetar/Vegan: Bolognese lavet med soyakød, tomat, gulerødder, hvidløg, oregano og basilikum hertil spaghetti og gratamole/vegansk gratamole med frisk persille

 

_________________________________________________________________________

Denne menu er til jer der får buffet 

Spaghetti bolognese lavet på magert oksekød, tomater, løg, nedkogt tomatsky og oksefond

Hertil serveres:

Spaghetti vendt i krydderurteolie (gluten)

Gratamole med friskhakket persille (laktose)

Miksede salater vendt med sherrytomater, rødløg og bambino mozzarella. Maskeret med basilikum pesto uden nødder (laktose)

Salat med squash, gulerødder, peberfrugter, kikærter og agurker. Anrettet på bund af rucola og toppet med cashewnødder og frisk persille

Huset grønne indslag med blomkål og majs

Ugens kage: Citron/birkes muffin med citron ganache
(æg, laktose (fløde, mælkepulver, smør), gluten, mandel og marcipan)

Dagens hjemmebagte øko. Ølands baguette

Vegetar/Vegan: Bolognese lavet med soyakød, tomat, gulerødder, hvidløg, oregano og basilikum hertil spaghetti og gratamole/vegansk gratamole med frisk persille

 

Rediger menu