14. april 2021

Dagens menu

.

Dagens menu
Denne menu er til jer der får portions anretninger

Cajun Kalkun cuvette med røget paprika løg tomat

Perle cous cous med grønkål og peber samt agurk rødløg vendt med appelsin dressing toppet med granatæbler

Citron bagte auberginer frisk kørvel toppet med cherry tomater og feta

Øko. Ølands hvedeboller eller rugmelsboller (gluten)

Vegetar/vegan:

Cajun veggie med kikærter og kidneybønner , portobello, gule og grønne squash , rødløg , haricots , kikærter, feta vendt med purløg på toppen

Vegan : kikærter , kidneybønner , portobello , gule og grønne squash, rødløg , haricots, mix nødder med purløg på toppen

________________________________________________
Denne menu er til jer der får buffet

Cajun Kalkun cuvette med røget paprika løg tomat

Perle cous cous med grønkål og peber samt agurk rødløg vendt med appelsin dressing toppet med granatæbler

Citron bagte auberginer frisk kørvel toppet peberfrugter

Cherry tomater og feta spinat æble eddike dressing rødløg oliven oregano frisk basilikum

Råmarinerede Rødkål med Dekan nødder blodappelsin mynte balsamico dressing

Husets grønne indslag med dampet broccoli

Dagens friskbagte øko. Brød med durum og surdej

Vegetar/vegan:

Cajun veggie med kikærter og kidneybønner , portobello, gule og grønne squash , rødløg , haricots , kikærter, feta vendt med purløg på toppen

Vegan : kikærter , kidneybønner , portobello , gule og grønne squash, rødløg , haricots, mix nødder med purløg på toppen

Rediger menu